خبر کامپیوتری
خبر سخت افزار ، نرم افزار ، آی تی و خبر های روز 
نويسندگان
به گزارش خبرنگار اورژانس IT باشگاه خبرنگاران، شما می‌توانید با این روش یک فایل و یا فولدر را به سادگی در داخل ویندوز XP  کاملا محو کنید. 
 
به شکلی که کاملاً مخفی و ناپدید شود. بعد خودتان می‌توانید با دانستن نام آن فایل و یا فولدر مجدداً و به‌‌ همان سادگی آن را بازیابی و ظاهر کنید.
   برای این کار:  به ادامه مطلب بروید..
سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، نرم افزاری، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب
[ یک شنبه 18 اسفند 1392برچسب: فایل ، ویندوز ، تایپ, ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]

در این مطلب ساختمان هایی را معرفی کرده ایم که هر کدام به فناوری خاصی مجهز هستند. مثلا برجی در ژاپن هست که با لرزش زمین نمی لرزد و فقط جابه جا می شود! یک ساختمانی در آمریکا هست که تانکر آب دارد تا آب باران را در خود جمع و با تصفیه آن، آب ساختمان را تامین کند.

هتل دیسک آبی



در چند سال گذشته، دبی به خانه شیک ترین، بهترین و لوکس ترین هتل های دنیا تبدیل شده است. از برج‌العرب گرفته تا ساختمان های زیبای دیگر. اما گویا قرار است این شهرِ مملو از ساخته های بشری، محل سکونت نخستین هتل زیرآبی دنیا نیز باشد. هتل Water Discus دو دیسک بزرگ است که یکی در آب و دیگری در بالای آب قرار گرفته اند. این هتل 22 اتاق عایق صدا در دل اقیانوس و در عمق 10 متری دارد.

Taipei 101



این ساخمان عظیم الجثه تا پیش از سال 2010 و ساخته شدن برج خلیفه در دبی، بلندترین ساختمان دنیا به شمار می رفت. این برج 101 طبقه دارد. از نظر تامین و مدیریت انرژی و طراحی جایزه های متعددی گرفته است و بلندترین ساختمان دوستدار محیط زیست دنیا به شمار می رود. پنجره های دوجداره تا 50 درصد از ورود گرمای بیرون به داخل ساختمان جلوگیری می کنند و 30 درصد از آب مورد نیاز ساختمان نیز بازیابی می شود. اینترنت ماهواره ای و فایبراپتیک نیز از همان ابتدا در این ساختمان وجود داشتند و به طور دایم در هر حال به‌روزرسانی هستند. این برج در تایوان قرار دارد.

Apple Campus 2



این ساختمان زیبا که شبیه دونات بزرگی دیده می شود یکی از شهرک های فناوری اپل است و دیوارها و سقف این ساختمان با پانل های جذب انرژی خورشیدی پوشانده شده اند تا بخشی از انرژی لازم برای داخل ساختمان را تامین کند. این ساختمان مملو از آزمایشگاه های R&D (تحقیق و توسعه)، بخش های تست و تالار سخنرانی با دوهزار صندلی است که رقیبی در دنیا ندارد. Campus 2 در کوپرتینو در کالیفرنیای آمریکا قرار دارد.

The Kingdom Tower




برج پادشاهی در حال حاضر در حال ساخت در شهر جده در عربستان سعودی است و قرار است بلندترین برج دنیا و نخستین ساختمانی بشود که ارتفاع آن به یک کیلومتر می رسد. فقط تماشای این برج هم به آدم سرگیجه می دهد. برج پادشاهی به شکل مثلث و شیب‌دار ساخته می شود تا در برابر باد مقاومت بیشتری از خود نشان دهد. داخل این ساختمان 59 آسانسور قرار دارد که هر ده متر را در عرض یک ثانیه طی می کنند.

Sky City One




به نظرتان برای ساخت یک آسمان‌خراش چقدر زمان لازم است؟ ده ماه؟ چند سال؟ شاید جالب باشد بدانید برج های Sky City در عرض 90 روز ساخته شده اند. البته 120 روز هم مراحل پیش ساخت آن طول کشیده تا این برج های 838 متری از زمین بروند و سر به آسمان بکشند. دلیل سریع ساخته شدن این ساختمان استفاده از مواد و مصالح پیش ساخته بوده است. تقریبا 95 درصد از مصالح این برج در کارخانه ساخته و در این اینجا سرهم شده اند. حقیقت این است که مراحل ساخت مواد پیش ساخته حدود 6 ماه زمان برده است و 90 روز فقط زمانی است که این قطعات روی هم سوار شده اند. این ساختمان در چین واقع شده است.

Yokohama Landmark Tower




این برج که در یوکوهامای ژاپن قرار دارد، حدود 275 متر ارتفاع دارد و در برابر زلزه مقاوم سازی شده است. این ساختمان در نتیجه زمین لرزه حرکت می کند، اما نمی لرزد. در برابر باد و بارش های باران و برف نیز مقاوم است و مواد مورداستفاده در ساخت آن کاملا انعطاف پذیر هستند.

BSkyB Harlequin 1



این ساختمان در سال 2011 میلادی گشایش یافته است و طراحی کاملا صنعتی دارد و تکنیکال دارد. هواکش و بادگیرهایی که برای این ساختمان تعبیه شده اند باعث می شود تا هوا در داخل و صدا در بیرون ساختمان باقی بمانند. منبع آبی نیز دارد که آب باران را ذخیره و تصفیه و تقریبا بخش اعظم آب 1300 ساکن این ساختمان را تامین می کند. این همه فناوری استفاده شده در این ساختمان باعث می شود تا حدود 67 درصد در مصرف انرژی صرفه جویی شود.

Samsung HQ




ساختمان مرکزی سامسونگ نیز که مرکز تحقیق و توسعه محصولات این شرکت کره ای است، جزو ساختمان های خاص به حساب می آید. این ساختمان 10 طبقه دارد و به طور جالبی نماد طبیعت در داخل ساختمان است. سه طبقه از آن باغ است که انواع درختان و مسیر پیاده روی و استراحت برای کارمندان این کمپانی دارد. سقف شیشه ای بزرگ این بنا نیز نمای 360 درجه از طبیعت و آسمان خدا را به ساکنین ارایه می دهد. این دفتر در سن حوزه آمریکا واقع شده است.

Torre Agbar



این برج جالب توجه در اسپانیا و شهر بارسلونا قرار دارد و جذابیت آن استفاده هوشمندانه از نور است. Torre Agbar حدود 4500 لامپ LED دارد که در شب نورافشانی های بسیار جالبی دارند. نمای این ساختمان در شب می درخشد و تصاویر جالبی با نور نمایش می دهد. البته از آن جالب تر، هزاران حسگر گرمایی موجود در ساختمان است که در همه جای نمای آن قرار دارند و دمای بیرون را رصد می کنند و در نتیجه، پنجره ها و منفذهای ساختمان را باز و بسته می کنند.

Hearst Tower




از دیگر ساختمان های دوستدار محیط زیست باید به برج Hearst اشاره کرد. این ساختمان اداری در نیویورک قرار دارد. کفپوش های این ساختمان رسانا هستند. همه لوله هایی که در دیوار کار شده اند از جنس پلی اتیلین هستند و به چرخش آب به منظور خنک سازی فضا کمک می کنند. 

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، فناوری ها، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 17 اسفند 1392برچسب:فناوری ، معماری, ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]

خوب، پاییز 2014 قرار است دانشگاه SMU مدرک فوق لیسانس مهندسی دیتاسنتر را ارائه کند. این دوره باید حضوری بوده و در دانشکده دالاس پاس شود. دوره راه دور نیز توسط مدرسه مهندسی بابی ارائه می شود.

5 ترم اصلی برای این دوره تعریف شده که حول محور موضوعات زیر تعریف شده است:

زیرساختها، امکانات و زیر سیستم ها / مهندسی سیستم های دیتا و آنالیز و تحلیل سیستم / شبکه کامپیوتری، مجازی سازی ، امنیت و کلود کامپیوتینگ.

دوره تحصیلی جدید برای علاقمندان به چند رشته ای که می خواهند در دیتاسنترهای موجود مهارت پیدا کنند با رهیافت ارتقاء سطح دانش در عملیات های فنی دیتاسنتر و مدیریت دیتاسنتر طراحی و ارائه شده است.

تمرکز دوره روی دیتاسنترهای فوق مدرن و مهندسی کارکردهای جدید ان هست و قرار است روی مباحثی که در آینده معماری دیتاسنترها را تغییر خواهد داد، نیز تاکید شود.

با توجه به وجود 50 دیتاسنتر در حوالی دالاس، مسوولان امیدوارند دانشجویان علاقمند را به راحتی جذب این رشته کنند.

مدرسه مهندسی بابی نیز امیدوار است بتواند برای دانشجویانی که علاقمند به کسب این مهارت به صورت از راه دور هستند، فرصت خوبی را ایجاد کند و با برگزاری دوره ها و برنامه ها به صورت از راه دور ایجاد علاقمندی کند.

داشتن مدرک مهندسی کامپیوتر، یا مدارک مشابه و یا لیسانس علوم ریاضی کاربرد در کامپیوتر الزامی بوده و حداقل دو سال تحصیل در ریاضی در سطح کالج یا معادل آن نیز باید داشته باشند.

اولین ترم این رشته از پاییز 2014 شروع خواهد شد.{لینک}

برای ثبت نام و اپلای کردن اینجا را کلیک کنید.{لینک}

برای تماس با واحد دانشگاهی اینجا را کلیک کنید.{لینک}

برای اطلاع از جزییات واحدها و کورس های دانشگاه اینجا را کلیک کنید.{لینک}

در حال حاضر بیش از 4 میلیون نفر در امریکا شغل های مرتبط با دیتاسنتر دارند و تا سال 2016 نیز 800 هزار نفر دیگر به این رقم افزوده خواهد شد.

دیتاسنتر

 

منبع: زد دی نت

5656

 

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، فناوری ها، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 17 اسفند 1392برچسب:پایگاه داده - دیتاسنتر ملی - آی تی - , ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]

موبایل روی اندروید است

فناوری اطلاعات > نرم افزار - تحقیقات کمپانی اف-سکیور نشان می دهد 97 درصد از وویروسها و بدافزارهای موبایل روی سیستم عامل اندروید قرار می گیرد.

 

بر این اساس در سال 2012 کل ویروسهای منتشره روی اندروید 79 درصد بوده که در سال 2013 به رقم بی سابقه 97 درصد رسیده است.

در گزارش 40 صفحه ای منتشره از سوی کمپانی F-Secure همچنین آمده بدافزارهای اندرویدی از 238 مورد تهدید آمیز سال 2012 به 804 مورد تهدید آمیز در سال 2013 رسیده است.

دو نکته ای که اف سکیور به ان اهمیت داده اینکه تهدید های اندرویدی جنبه غیر امریکایی داشته و با توجه به جدول کشورها می توان نام کشورهای غیر امریکا را (دقیقا 75 درصد از کشورهای عربستان سعودی و هندوستان بوده است) در آن مشاهده کرد. در ضمن 5 کشور اروپایی تنها 15 درصد از این تهدیدات بدافزاری را به خود اختصاص داده اند. نکته دومی که اف سکیور روی ان پا فشرده اینکه نباید بگوییم گوگل روی بالا بردن امنیت اندروید تلاش نکرده است.

آشکارگی بدافزارهای اندرویدی برای عربستان 42 درصد، هندوستان 33 درصد، امریکا 5 درصد، فنلاند 5 درصد، آلمان 3.2 درصد، انگلیس 2.8 درصد، هنگ کنگ 2 درصد، سوئد 2.6 درصدریالمصر 1.8 درصد و هلند با 1.6 درصد مهمترین کشورهای آلوده شده به بدافزارهای اندرویدی در سال 2013 بوده اند.

در حالت مقایسه ای همان طور که در نمودار مشاهده می کنید از سال 2000 تا 2013 سیستم عامل سیمبین نوکیا 32 درصد (605 بدافزار) و اندروید 65 درصد از توزیع بدافزارها را داشته اند. این رقم در سال 2013 با توجه به افت سیمبین به 3 درصد و اندروید به 97 درصد رسیده است. جالب اینجاست که ویندوز فون، پالم، بلک بری و آیفون همگی کمتر از 1 درصد در این آلودگی مقصر بوده اند که نشان از امنیت بالای نرم افزاری روی این سیستم عامل هاست. سیستم J2MEبا دو درصد و پاکت پی سی نیز در سالهای 2000 تا 2013 هر کدام به ترتیب 2 و 1 درصد مقصر بوده اند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است که عمده راه ورود بدافزار روی اندروید ، اپلیکیشن هایی است که شرکای نرم افزاری موسوم به third party app stores نوشته و راهی بازار مصرف می کنند.

البته 4 اپ استوربزرگ یا فروشگاه آنلاین فروش اپ که عمدتا در چین وجود دارند شامل Anzhi,Mumayi,Baidu و eoeMarket مورد بررسی این تحقیق قرار گرفته و مشخص شد که کمتر از 10 درصد در زمینه انتشار بدافزار مقصر هستند.(بدلیل عدم دسترسی کاربران چینی به گوگل پلی، این فروشگاهها در چین فعالیت می کنند.)

اما فروشگاه دیگری بنام Android159 مقصر 33 درصد از توزیع بدافزارها در این گزارش شناخته شد.

جالب اینجاست که خود گوگل پلی، که فروشگاه رسمی فروش اپلیکیشن های اندرویدی است کمتر از 0.1 درصد مقصر توزیع بدافزار شناخته شد.

گوگل البته بین توسعه فروشگاه ها و اپ های اندرویدی از یک طرف و توسعه امنیت و ممانعت از توزیع بدافزار باید کوشش بیشتری کند.

منبع: نکس وب

56502

 

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، نرم افزاری، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 17 اسفند 1392برچسب:بدافزار - آندروید - آنتی ویروس - , ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 ... 20 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره سایت

سلام خوش آمدید ..
آرشيو مطالب
آذر 1395
مهر 1395 شهريور 1395 ارديبهشت 1395 فروردين 1395 اسفند 1394 بهمن 1394 مهر 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 شهريور 1393 اسفند 1392
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 76
بازدید هفته : 79
بازدید ماه : 241
بازدید کل : 102226
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1