خبر کامپیوتری
خبر سخت افزار ، نرم افزار ، آی تی و خبر های روز 
نويسندگان

اپراتور سوم ارتباطی برای چندمین بار متوالی به نقل از معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به مشترکان خود هشدار داده است.

مراقب گوشی و سیم‌کارت خود باشید



به گزارش سافت گذر به نقل ازایسنا، شرکت ارتباطی رایتل به تازگی با ارسال پیامکی به مشترکان خود بار دیگر به آن‌ها تاکید کرده است که در نگه‌داری از سیم‌کارت و گوشی تلفن‌ همراه خود دقت عمل کافی و لازم را به خرج دهند.

در متن پیامک رایتل آمده است:" آیا می دانید احتمال سرقت یا مفقود شدن تلفن همراه بیش از سایر ابزارهای الکترونیکی است؟ لذا هنگام ذخیره اطلاعات شخصی خود در آن دقت بیشتری نمایید."

همچنین رایتل به تازگی هشداری نیز درباره سوءاستفاده‌های احتمالی از سیم‌کارت‌های تلفن‌ همراه منتشر کرده‌ و خطاب به مشترکان خود اعلام کرده است:" به منظور پیشگیری از هرگونه سوء استفاده، از واگذاری سیم‌کارت (ثابت و اعتباری) به اشخاص ثالث بدون تنظیم رسمی سند انتقال خودداری کنید ."

در این زمینه پیش از این نیز سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی اقدام به اجرای طرحی به منظور احراز هویت مشترکان تلفن‌ همراه اجرا کرده و حتی سامانه‌ای را نیز برای بررسی تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نام هر فرد ثبت شده در نظر گرفته است.

طبق قوانین موجود در کشور هر مشترک تنها می‌تواند مالکیت ۹ سیم کارت به نام خود ثبت‌ کند. حال اگر سیم‌کارتی به نام فردی ثبت شود مسئولیت هرگونه سوء استفاده از آن بر عهده مالک اصلی سیم کارت قرار دارد.

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: عناوین اخبار ...، کامپیوتری، سخت افزار، نرم افزاری، ،
برچسب‌ها:
[ سه شنبه 16 شهريور 1395برچسب:مراقب گوشی , سیم‌کارت ,آندروید, ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]

به گزارش خبرنگار دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناس حوزه امنیت، مارک وینستین چند روش ساده را برای حفاظت از حریم شخصی در دنیای مجازی پیشنهاد کرد. با انجام این روش های ساده می توانیداز اطلاعات خود در این فضا محافظت کنید.

1 .با مرورگر امن وب گردی کنید.

ساختار همه مرورگرها به یکدیگر شبیه نیست. در اولین گام، به قسمت تنظیمات privacy setting  مرورگر خود بروید و امنیت آن را بالا ببرید. همچنین باید بدانید که مثلا مرورگری مانند کروم تاریخچه وبگردی شما را نگه می دارد. برخی مرورگر ها مانند تور هیچ ردی از شما در اینترنت باقی نمی گذارند.

2 . مراقب آنچه جستجو می کنید، باشید.

سابقه جستجوی شما در گوگل، تاریخچه اطلاعاتی از شما می سازد که شاید بعدها در اختیار شرکت ها و حتی دولت ها قرار گیرد.

3 .اپلیکیشن واتس اپ آنطور که فکر می کنید، امن نیست.

برای میلیون ها نفر در جهان، اپلیکیشن واتس اپ، به عنوان اپلیکیشنی که تمام چت ها را رمزگذاری می کند ، شناخته می شود.اما ای کاش این اپلیکیشن همانطور که اعلام کرد تمام مکالمات را رمزگذاری می کرد، البته احتمال هک آن کم است ، چون واتس آپ از سیستم رمزگذاری جهانی استفاده می کند .
 
4. از فضای ذخیره ابری رمزگذاری شده استفاده کنید.


مطمئناً اپلیکیشن های زیادی برای ذخیره فایل ها در فروشگاه های نرم افزار یافت می شود اما مهم این است که اطلاعات شما امن بماند. به عنوان مثال اپلیکیشن " spider oak " تمام فایل های شما را در گوشی شما رمزگذاری می کند و سپس آن را بر روی مرکز داده های خود آپلود می کند. لازم است بدانید این اپلیکیشن محبوب ادوارد اسنودن برای ذخیره فایل هاست.

5.شبکه های اجتماعی به دلایل مختلف از اطلاعات شما استفاده میکنند.

فیسبوک هرگز کتمان نمی کند که به جهان باز و انتشار اطلاعات بدون هیچ مرز و محدودیتی باور دارد. چنین سیاستی  منجر به ورود به حریم خصوصی افراد برای استفاده از ترفندهای تبلیغاتی  و حتی امنیتی شده است. این امر برای کنترل نیاز های جوامع هدف صورت میگیرد.

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: عناوین اخبار ...، کامپیوتری، فناوری ها، ،
برچسب‌ها:

گوشی‌های هوشمند اگرچه امکانات متعددی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند اما نگهداری از آنها و در عین حال مواجه شدن آنها با ویروس یا هنگ کردن گوشی مشکلاتی را هم برای کاربران به دنبال دارد.

موبنا - در ارتباط با ویروسی شدن گوشی‌های تلفن همراه که موجب ایجاد اختلالات متعدد در کارکرد گوشی‌ می‌شود اطلاعات مختلفی برروی سایتهای اینترنتی منتشر شده است که بر اساس آن در ابتدا باید نشانه‌های ویروسی شدن را به خاطر سپرد. Restart شدن گوشی، کاهش توان باتری، ارسال پیامک و یا ایجاد تماس‌های ناخواسته با شماره‌های موجود در دفتر تلفن شما، اشغال حافظه داخلی گوشی، هنگ کردن برنامه های درحال اجرا و روشن نشدن گوشی و مواردی از این دست از جمله نشانه‌هایی است که وقوع یکی از آنها می تواند مانند زنگ خطری برای گوشی شما باشد.

در بیشتر مواقع، ویروس‌ها روی حافظه داخلی دستگاه نصب می‌شوند و به کارت حافظه دستگاه انتقال پیدا نمی کنند. در این روش بهتر است که به واسطه برنامه های موجود اول از اطلاعات ضروری گوشی همانند دفتر تلفن یک پشتیبان تهیه کرده و در مرحله بعد گوشی را RESET کنید تا پس از آن حافظه گوشی به حالت اول کارخانه باز گردد.

پس از این مرحله و با گذاشتن حافظه جانبی داخل گوشی اگر باز هم شرایط قبل پابرجا بود این بار باید کارت حافظه را فرمت کنید.

اما در ارتباط با هنگ کردن گوشی‌ها دلایل دیگری به غیر از ویروس‌ها هم دخیل هستند. یکی از بزرگترین مشکلاتی که منجر به نارضایتی مردم از گوشی‌های تلفن همراه می‌شوند پایین بودن اطلاعات مردم هنگام خرید گوشی‌های تلفن همراه است.

به عنوان مثال برخی افراد گوشی‌هایی با CPU پایین خریداری کرده و اطلاعات فراوان بر روی آن می ریزند که همین مساله باعث پایین آمدن سرعت گوشی و هنگ کردن آن می‌شود.

البته در برخی موارد خرید گوشیهای تقلبی و یا برندهای نامناسب هم می تواند به این مشکلات دامن بزند اما در موارد بسیاری هنگ کردن گوشی‌های تلفن همراه به بحث استفاده از آن‌ها بازمی‌گردد.

به گفته کارشناسان بسیاری افرادی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند از برنامه‌هایی مانند بازار و غیره استفاده کرده و بازی‌ها و برنامه‌های متعددی را برروی گوشی‌های خود نصب می کنند و در نتیجه مموری آن‌ها پرمی‌شود که این مساله سرعت گوشی را به شدت کاهش می دهد.

علاوه بر این گاهی برخی گوشیها علاوه بر مموری خود گوشی از رم هم کمک می گیرند که در این موارد مشکل هنگ کردن گوشی می تواند بیشتر شود. به همین دلیل لازم است افراد زمانی که یک گوشی می‌خرند دقت داشته باشند که سرعت CPU آن از چه قرار است و چه قدر حجم آن گوشی برای فعالیت آن‌ها کفایت می کند.

بر اساس اطلاعات کارشناسان، همچنین پر شدن بیش از حد حافظه گوشی از دیگر عواملی است که باعث کندی گوشی می‌شود. به عنوان مثال اگر یک گوشی دو گیگ حافظه دارد نباید بیش از ۱٫۵ گیگ آن پر شود چرا که در غیر این صورت سرعت گوشی به شدت کاهش پیدا می کند و بر همین اساس برنامه‌ها دیر باز شده و فرد مجبور می‌شود اطلاعات خود را پاک کرده و یا نسبت به فلش کردن گوشی اقدام کند.

به طور کلی هنگامی که شما برنامه‌ای را بر روی سیستم‌عامل اندروید نصب می‌کنید، به‌طور پیش‌فرض حافظه داخلی دستگاه برای ذخیره‌سازی انتخاب می‌شود به همین‌دلیل احتمال این وجود دارد که هنگام نصب برنامه‌های جدید با مشکل فضای ذخیره‌سازی مواجه شوید، اما با انتقال بخشی از داده‌ها بر روی مموری کارت این مشکل تاحد قابل توجهی قابل کنترل خواهد بود.

 منبع: ایسنا 
سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، نرم افزاری، ،
برچسب‌ها:
[ شنبه 11 ارديبهشت 1395برچسب:موبایلمان هنگ,موبایل, ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]

شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین، گوگل پلاس، گروههای وایبری، همه و همه،‌ با دهانی باز، تشنه و چشم‌انتظار کاربران تازه هستند. شرکت‌های ارائه دهنده‌ی سرویس‌های اینترنتی که بقایشان در گرو فروش ترافیک مصرفی به کاربران است، از زندگی آنلاین کاربران و استفاده گسترده آنها از شبکه های اجتماعی استقبال می‌کنند. شرکتهایی که بستر موبایل را در اختیار دارند، خوشحال می‌شوند که گوشی تلفن ما، حتی در رختخواب هم از ما جدا نشود.

 
آنلاین نباشید تا آرتروز فکری نگیرید !
سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، نرم افزاری، ،
برچسب‌ها:
ادامه مطلب

اینتل رایانه ۱۵ دلاری خود را مبتنی بر پردازنده کوارک معرفی کرد

اینتل اخیرا یک کیت برای توسعه‌دهندگان را که مجهز به پردازنده‌ی Quark این کمپانی است، با نام D2000 معرفی کرده که تنها ۱۵ دلار قیمت دارد. این کامپیوتر که روی یک بورد قرار دارد، در واقع یک رایانه‌ی بسیار کوچک، شامل مداری است که روی یک بورد کوچک پرینت شده. از این رایانه‌ می‌توان در کاربردهای مختلفی بهره برد که از جمله‌ی آن‌ها باید به توسعه‌ی انواع گجت‌ها، پوشیدنی‌ها، لوازم صنعتی و محصولات مرتبط با اتوماسیون در کنار گجت‌های مرتبط با اینترنت اشیاء نام برد.

از این‌ رایانه‌ی بسیار کوچک می‌توان برای اتصال به انواع سنسور‌ها نظیر سنسور‌های دما، نور، صدا و آب و هوا نیز استفاده کرد.

اینتل با عرضه‌ی این محصول، کمپانی‌هایی را هدف قرار داده که در حوزه‌ی تولید لوازم و گجت‌های مرتبط با اینترنت اشیاء فعالیت می‌کنند. این کیت هم‌اکنون توسط Mouser Electronics تولید شده و در آینده نیز شاهد تولید آن توسط Avnet خواهیم بود. کیت جدید معرفی شده توسط اینتل، ارزان‌ترین راه را برای ایجاد گجت‌های بسیار کاربردی و جالب توجه در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد. اینتل نیز در ادامه‌ی مسیر سایر کمپانی‌ها نظیر Atmel و SparkFun را برای تولید گجت‌های الکترونیک ارزان قیمت طی می‌کند.

محصول اینتل در مقایسه با سایر محصولات مشابه موجود در بازار نظیر Raspberry Pi 3 دارای قدرت پردازشی چندان زیادی نیست؛ اما در عوض مصرف انرژی آن بسیار پایین است که این موضوع به دلیل استفاده از یک پردازنده با فرکانس بسیار پایین است.

اینتل نمونه‌هایی از کاربردهای این محصول را نیز نمایش داده که از جمله‌ی آن می‌توان Curie Board اشاره کرد. این بورد در اسنوبورد مورد استفاده قرار می‌گیرد که در جریان بازی‌های X Games از آن برای دریافت اطلاعاتی دقیق از سرعت اسنوبورد بصورت بلادرنگ و ارتفاع پرش، مورد استفاه قرار گرفت. این اطلاعات در اختیار خود ورزشکار و افرادی که مسابقات را نظاره می‌کردند، قرار می‌گرفت.

اینتل تلاش‌های گسترده‌ای را برای تبدیل کردن این بورد به یک محصول پرطرفدار و پرکاربرد در پیش گرفته است. بسیاری از محصولات مشابه موجود در بازار، از معماری ARM استفاده می‌کنند؛ حال آنکه اینتل با معرفی محصول ۱۵ دلاری خود، درصدد ایجاد تغییر در این حوزه است.

محصول جدید سونی از وجود میکروکنترلر Quark D2000 بهره می‌برد که فرکانس پردازشی آن ۳۲ مگاهرتز است. فرکانس پردازنده‌ی کوارک روی محصول جدید با فرکانس آن روی بورد Curie که سایزی برابر یک دکمه داشت، برابری می‌کند.

این بورد دارای یک شتاب‌سنج ۶ جهته، مگنومتر، دماسنج بوده و همچنین از وجود پورت USB 2.0 نیز بهره می‌برد. این بورد دارای یک باتری Coin Cell بوده و همچنین یک ورودی ۵ ولتی نیز روی آن تعبیه شده است.

توسعه‌دهندگانی که این بورد را مورد استفاده قرار می‌دهند، می‌توانند از پلتفرم نرم‌افزاری Arduino Uno نیز استفاده کنند؛ چراکه توسط این سیسم پشتیبانی می‌شود. اینتل در کنار این بورد، یک کیت توسعه را که Intel System Studio for Microcontrollers نام دارد، ارائه می‌کند که می‌توان آن را در محیط نرم‌افزار اکلیپس مورد استفاده قرار داد.

 

 

سوالات کاردانی , کارشناسی , ارشد , فراگیر پیام نور
موضوعات مرتبط: کامپیوتری، سخت افزار، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 25 فروردين 1395برچسب:سخت,سخت افزار,کامپیوتر,قطعه,الکترونیک,سخت افزار جدید, ] [ ] [ پیمان ذبیحی ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 20 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره سایت

سلام خوش آمدید ..
آرشيو مطالب
آذر 1395
مهر 1395 شهريور 1395 ارديبهشت 1395 فروردين 1395 اسفند 1394 بهمن 1394 مهر 1394 مرداد 1394 تير 1394 خرداد 1394 شهريور 1393 اسفند 1392
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 55
بازدید ماه : 505
بازدید کل : 97157
تعداد مطالب : 80
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1